Ruilen & Retourneren

Deze ruilen en retour beschrijving is van toepassing op al onze webwinkels Agrowinkel.nl, Stappsokken.nl en Klompenvoordeel.nl hierna te noemen Agrowinkel.nl

Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden. U heeft vervolgens 14 dagen, na de herroepingsmelding, om de producten naar ons terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een tondeuse uit de doos en bekijk hem van alle kanten, steek de stekker in het stopcontact en laat hem even lopen, maar ga er niet de hond mee scheren.

Gebruikmaken van je herroepingsrecht
Wil je gebruikmaken van je herroepingsrecht, dan kan je gebruikmaken van ons contactformulier. Beschrijf zo volledig mogelijk de reden van retour.

Kosten voor het retour sturen
De kosten die gemaakt worden om het producten aan ons te retourneren zijn voor uw eigen rekening (met name bij kruiwagens kunnen deze kosten hoog uitvallen). Verzenkosten die wij betaald hebben om de bestelling naar u te versturen worden wel door ons gecrediteerd mits het de volledige bestelling betreft.

Retouradres:
Agrowinkel.nl
Schiphorsterweg 20
7966AC De Schiphorst

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug?

Wij zullen alle gemaakte kosten (aanschafkosten en verzendkosten) zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen na herroeping terugstorten. Wij kunnen wachten met terugbetalen totdat wij de door jouw retour gestuurde producten (samen met het retourformulier) hebben ontvangen of indien je het bewijs dat je de producten hebt verstuurd hebt overlegd.

Wat krijg je terug?

Je krijgt het aankoopbedrag volledig terug inclusief de door ons betaalde verzend en betaalkosten die zijn gemaakt om het product bij u te krijgen. Kosten die u maakt om het product naar ons te retourneren betalen wij niet terug. Komt jouw product in aanmerking voor een deelvergoeding? Dan betalen we het betreffende gedeelte van het aankoopbedrag terug..

Hoe krijg je je geld terug?

Als je geld terugkrijgt, storten we het bedrag op dezelfde manier terug zoals je de bestelling hebt afgerekend. Mocht dit toch niet lukken, dan nemen we uiteraard zo snel mogelijk contact op.

Tips voor het retour sturen

Zorg ervoor dat het artikel goed ingepakt is zodat deze niet kan beschadigen door transport.
Gebruik bij voorkeur dezelfde omdoos en verpakkingsmaterialen waarin wij het product hebben verstuurd.
Plak in geen geval stickers op de productverpakking.
Schrijf in geen geval op de productverpakking.

Enkele producten die uitgezonderd zijn.

Geneesmiddelen, bestrijdingsmiddelen en verzorgingsproducten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet geruild of geretourneerd worden, om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne.Voor het beoordelen van verbruiksartikelen zoals batterijen is het niet nodig om ze uit te pakken. Doet je dit toch, dan zijn ze niet meer verkoopbaar en is de waardevermindering 100%.